Logo ontwerpen

Logo portfolio #10 - Een selectie van 10 nieuwe logo ontwerpen

Onderstaand zie je een selectie van 10 creatieve en unieke logo ontwerpen door Slize. Het logo portfolio is een mix van diverse soorten logo ontwerpen. Strak, handgeschreven, zakelijk, duidelijk maar ook speelse designs in verschillende vormen en kleuren. Jouw logo ontwerpen met Slize? Informeer naar de mogelijkheden.

Waarom een logo ontwerpen?

Een goed (bedrijfs)logo ontwerpen draagt bij aan je succes en is essentieel voor elke onderneming als gezicht naar buiten. Zorg altijd dat logo ontwerpen herkenbaar, toepasbaar en origineel zijn. Een goed logo ontwerpen is een kleine investering waar je jaren mee verder kunt.

Bedrijfslogo ontwerp 'Evenementen verhuur Nederland'

Logo voor de webshop 'Het Onderdelenmannetje'

Bedrijfslogo voor evenementenbureau 'The Artist Family'

DJ / Artiesten logo voor het 'Power Kollektiv'

Event logo voor het 'Mode & Lifestyle Event'

Event logo voor de 'Hollandse Weken'

Logo ontwerp voor het horeca concept 'wilddiner'

Bedrijfslogo ontwerp voor 'Sanders Verhuur'

Bedrijfslogo voor 'Mooi Interieuradvies'

Bedrijfslogo ontwerp voor 'Lukassen Entertainment'

Logo ontwerp
portfolio #9

Logo ontwerp
portfolio #1

Het belang van een goed logo ontwerp

Waarom is een goed logo ontwerp belangrijk? Het belang om een goed logo ontwerp te laten maken met passend huisstijl wordt nog vaak onderschat. Een logo is het gezicht en de afzender van je bedrijfs.

Daarnaast kan het de eerste indruk zijn die klanten / opdrachtgevers krijgen van je krijgen. Met logo ontwerpen kun je alle kanten op. Een logo moet in de ogen van Slize niet te moeilijk en goed herkenbaar zijn.

Het logo en de huisstijl worden gebruikt in al je offline-, online- en social media communicatie. Het is de visuele ‘basis’ van de bedrijfsuitstraling. Daarom is het belangrijk dat dit zorgvuldig en goed gebeurt. Je wilt straks niet met allerlei beperkingen opgezadeld worden, achteraf onverwachte extra kosten moeten maken of niet over de juiste bestandsformaten beschikken. Daarom is een goed logo ontwerp ook zo belangrijk.

Samen met Slize je logo ontwerpen?

Voor de klanten waarvoor Slize logo ontwerpen maakt kijkt Slize naar vorm, typografie, kleur en functionaliteit / inzetbaarheid van het design. Zorg er voor dat je direct indruk maakt met een goed logo ontwerp op je (potentiële) klant en/of bezoeker. Je kunt tenslotte maar één keer een goede eerste indruk achterlaten.

Samen met Slize je (bedrijfs)logo ontwerpen? Dan ben je aan het juist adres. Slize ontwerpt logo’s voor artiesten, evenementen, ondernemers en grote/kleine bedrijven die regionaal maar ook landelijk actief zijn.  Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie.

Meer logo ontwerpen en iconen als deze zien?

Naast de werk(cases) staan er geselecteerde portfolio’s online. Hierin zie je meer dan 100 logo ontwerpen die gerealiseerd zijn door Slize. Iconen, symbolen en logo ontwerpen in allerlei soorten, vormen en stijlen. Niet alle logo ontwerpen/werk dat Slize realiseert zie je terug op de website. Sommige ontwerpen maakt Slize voor / met partners.

logo ontwerpen ontwerpen 10 van slize oldenzaal

Uitgelicht logo ontwerp

Slize is trots op de creaties, het grafisch ontwerp en de producties die gerealiseerd worden. Dit zie je terug in de vorm van diverse highlights. Onderstaand een selectie die de moeite waard is om te bekijken.

Naast het nieuwe logo laten maken liet MANS Events in Oldenzaal ook het logo animeren door Slize. Handig voor in presentaties en als video afsluiting.

Een logo laten ontwerpen? Hoe gaaf is het als je uiteindelijk ook kunt uitleggen wat het betekend? In deze story zie je het idee achter een logo ontwerp.

Een van de dingen die we belangrijk vinden bij logo ontwerp is er in logos ook iets creatiefs, herkenbaars en ‘eigen’ moet zitten. Een ontwerp met een idee.

LET's PRINT