Logo portfolio #3

Een selectie van 10 nieuwe professionele logo ontwerpen

Onderstaand zie je een selectie van 10 nieuwe professionele logo ontwerpen door Slize. Het logo portfolio is een mix van diverse soorten logo ontwerpen. Strak, handgeschreven, zakelijk, duidelijk maar ook speelse designs in verschillende vormen en kleuren. Jouw logo ontwerpen met Slize? Informeer naar de mogelijkheden.

Professionele logo ontwerpen

De logo portfolio’s bevatten steeds een serie van tien professionele logo ontwerpen. Onderstaande logo ontwerpen zijn ontwikkeld en ontworpen tot volledige tevredenheid van de klant. Bekijk hieronder tien nieuwe professionele logo ontwerpen uit het derde deel van de collectie. 

Een goed en professioneel logo ontwerp draagt bij aan je succes en is essentieel als gezicht van je bedrijf, merk of product. Een goed logo ontwerp gaat jaren mee. Zorg dat deze uniek, herkenbaar, origineel én toepasbaar is.

Nieuw bedrijfslogo voor 'TvL Kozijnen'

Event logo voor het 'American Classics' event

Bedrijfslogo voor evenementenbureau 'The Artist Family'

Nieuw bedrijfslogo voor 'Zeven & 80'

Bedrijfslogo ontwerp voor 'AG Truck repair'

Event logo voor Menthal Theo's 'Elfsteden tocht'

Logo ontwerp voor 'Persooneelsvereniging Pré Pain'

Nieuw bedrijfslogo voor 'mijnetickets.nl'

Logo ontwerp voor het 'Limitless' event

Raw event logo voor 'The Hardest Event'

Logo ontwerp
portfolio #2

Logo ontwerp
portfolio #4

Een origineel en professioneel ogend logo

Het belang van een goed logo en aansluitend huisstijl ontwerp wordt helaas nog vaak onderschat. Bij logo creatie en ontwikkeling kijken we naar vorm, typografie, kleur maar ook functionaliteit. Het logo en je huisstijl worden straks gebruikt in al je offline-, online- en social media communicatie.

Het is belangrijk dat dit zorgvuldig en goed gebeurt. Je wilt straks niet met allerlei beperkingen opgezadeld zitten omdat het onzorgvuldig / onjuist is gebeurd of je niet over de juiste bestandsformaten beschikt. Zorg voor een goede basis met een professioneel logo en maak direct indruk op je (potentiële) klant of bezoeker. Je kunt tenslotte maar één keer een goede eerste indruk achterlaten.

Ook een professioneel logo laten maken?

Bij Slize ben je aan het juist adres voor logo ontwerp. Slize maakt creatieve en professionele logo ontwerpen voor bedrijven, artiesten, evenementen, start-ups en merken

Samen met Slize een professioneel logo ontwerpen? Dan ben je aan het juist adres. Slize ontwerpt logo’s voor artiesten, evenementen, ondernemers en grote/kleine bedrijven die regionaal maar ook landelijk actief zijn.  Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie.

Meer logo ontwerpen en iconen als deze zien?

Naast de werk(cases) staan er geselecteerde portfolio’s online. Hierin zie je meer dan 100 logo ontwerpen die gerealiseerd zijn door Slize. Iconen, symbolen en logo ontwerpen in allerlei soorten, vormen en stijlen. Niet alle logo ontwerpen/werk dat Slize realiseert zie je terug op de website. Sommige ontwerpen maakt Slize voor / met partners.

slize professionele logo ontwerpen portfolio 3

Uitgelicht logo ontwerp

Slize is trots op de creaties, het grafisch ontwerp en de producties die gerealiseerd worden. Dit zie je terug in de vorm van diverse highlights. Onderstaand een selectie die de moeite waard is om te bekijken.

Naast het nieuwe logo laten maken liet MANS Events in Oldenzaal ook het logo animeren door Slize. Handig voor in presentaties en als video afsluiting.

Een logo laten ontwerpen? Hoe gaaf is het als je uiteindelijk ook kunt uitleggen wat het betekend? In deze story zie je het idee achter een logo ontwerp.

Een van de dingen die we belangrijk vinden bij logo ontwerp is er in logos ook iets creatiefs, herkenbaars en ‘eigen’ moet zitten. Een ontwerp met een idee.

LET's PRINT