Vormgeving en DTP

Zorg voor een nette en technisch kloppende grafische opmaak

Vormgeving en (creatieve) DTP zijn een essentieel onderdeel van het vak en een tak waar Slize dagelijks mee bezig is. Een goede en nette vormgeving zorgt voor rust en overzicht in de uiting. Daarnaast zorgt Slize ervoor dat bestanden druk- en productie technisch goed zijn zodat het ook een mooi (fysiek) eindresultaat wordt.

Samen werken aan een ‘mooier’ en ‘beter’ resultaat

Vormgeving en DTP van Slize

Met het gros van de klanten werkt Slize al langere tijd samen. Hierdoor kun je de (huis)stijl doorvoeren in de communicatie-uitingen zodat deze naadloos op elkaar aansluiten. Samen zorgen we voor een verzorgde opmaak en consequentheid in de uitingen. De kans dat je boodschap wordt bekeken, onthouden en begrepen is hierdoor vele malen groter. Onderstaand zie je een selectie van het werk uit het vormgeving / DTP portfolio.

Het belang van verzorgde en nette vormgeving/DTP?

De uitstraling van je bedrijf verteld veel over je bedrijf en bepaald (mede) hoe mensen naar je bedrijf / onderneming kijken. Heb je een slordige, onoverzichtelijke, rommelige of goedkope uitstraling? Dan land je boodschap waarschijnlijk minder goed bij de doelgroep. 

Wil je samenwerken met Slize off ben je op zoek naar een grafisch vormgever en/of (creatief) DTP-er? Informeer naar de mogelijkheden. Slize is ook op freelance / flex basis inzetbaar.

nexus magazine dtp grafisch ontwerp freelance zzp oldenzaal twente

Ontwerp, vormgeving en DTP uitgelicht

Het is belangrijk om een nette en overtuigende indruk te maken. Een nette en verzorgde opmaak, vormgeving en/of (creatieve) DTP dragen hier aan bij. Onderstaand een aantal voorbeelden van vormgeving / DTP van Slize.

Rust en overzicht in het design. Voor Restaurant Oosth in Denekamp verzorgde Slize de opmaak en het drukwerk van de nieuwe drankenkaart.

Een mooi voorbeeld hoe diverse het vak is! Een kleurplaat is een fraai middel om de boodschap bij je doelgroep over te brengen. Leuk én functioneel.

De perfecte combi, print en online combineren. Het resultaat? Een volle tent en veel nieuwe gezichten die voor het eerst een bezoekje brachten.

LET's PRINT