Webdesign

Zorg dat je goed te vinden bent en dan je online zichtbaar bent

Een goede (bedrijfs)website is onmisbaar in je marketingmix. Met de snelle digitalisering is het essentieel dat je op het web zichtbaar maar ook goed vindbaar bent. Het webdesign is een zeer belangrijk onderdeel van je huisstijl, communicatie en het digitale visitekaartje dat je afgeeft aan (potentiële) nieuwe bezoekers en/of klanten.

Responsive ‘webdesign’ voor alle devices

Webdesign van Slize

Slize verzorgt webdesign en bouwt responsive websites die geschikt zijn voor alle devices (mobiel / desktop / tablet). Een website kan verschillende doelen (functies) hebben. Zo kun je deze als informatie bron, landingsplatform of juist als verkoopkanaal inzetten. Meer weten? informeer naar de mogelijkheden.

Webdesign en webhosting

Maatwerk oplossing, budget websites, one-page of een (eenvoudige) webshop? Websites worden door Slize gemaakt met het WordPress CMS. Dit bied vele mogelijkheden, is gebruiksvriendelijk, blijft in ontwikkeling, maakt het makkelijk om zelf je site bij te werken en is SEO vriendelijk.

Naast het webdesign kan Slize ook helpen met de webshosting en het (technisch) onderhoud van je website. Zo werken we ‘samen’ aan een mooier en beter resultaat, ook online.

webdesign oldenzaal responsive wordpress website laten maken

Uitgelicht webdesign

Webdesign en -development zijn twee prachtige onderdelen van het vak waar Slize wekelijks druk mee bezig is. Onderstaand zie je een selectie, uit het webdesign portfolio van Slize, die de moeite waard is om te bekijken.

Realisatie van een overzichtelijke ‘onepage’ voor de nieuwe XL-hair lijn met veel en prominent beeld waarbij elk onderdeel zijn eigen contentblok heeft.

De nieuwe kleurrijke website is speels opgebouwd met veel gestapelde elementen, bevat geen navigatie maar is voorzien van duidelijke CTA’s.

De website van Disan was verouderd en liep tegen technische problemen aan. Slize realiseerde de nieuwe website met een vrijwel identiek webdesign.

LET's PRINT